Kosmetisk Tatovør Forening

Samarbejdspartnere

Lovpligtigt Hygiejnekursus

Jørgen Serup

professor, dr. med.

Overlæge ved Dermatologisk Afd. D

Bispebjerg Hospital

Hvem er Jørgen Serup?

Jørgen Serup er et velrenommeret navn i branchen for såvel tatovører som kosmetiske tatovører.

Jørgen Serup har igennem mange år været i medierne, hver gang der har været noget ift. lovgivningen, farver m.m., ligesom han også sidder med i udvalget hos ECTP (European Congress on Tattoo and Pigment Research).

Lovpligtigt Fagkursus

Mitra Sepehri

Læge, plastikkirurg, Ph.d.

Videncenter for Sårheling, Bispebjerg Hospital

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvem er Mitra Sepehri?

Vi er meget stolte over, at vi har fået Mitra med på holdet til Fagkursus, Mitra er en vidensbank med indgående kendskab til hudens opbygning og reaktion på tatoveringer, og i særdeleshed de komplikationer, som kan opstå, og hvordan de skal behandles. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre. Selvom du allerede har gennemført Fagkursus, vil vi kunne vejlede dig, hvis du skulle stå med særlige spørgsmål omkring kosmetisk tatovering og reaktioner i huden m.m.

Vi har fået Mitra til at lave denne præsentation af sig selv:
  • Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2007
  • Tidligt i min karriere fik jeg interesse for kirurgien
  • Jeg har arbejdet på ortopædkirurgiske afdelinger, og i perioden 2011-2017 arbejdede jeg på Videncenter for Sårheling på Bispebjerg Hospital som kirurg, samtidig med at jeg forskede i patologiske tatoveringsreaktioner. Dette endte op med en Ph.d.-afhandling, med titlen: Tattoo Reactions: Clinical and Experimental Studies, som blev publiceret i marts måned 2017
  • Jeg søgte derefter ind i plastikkirurgien, og blev speciallæge i plastikkirurgi i maj 2023
  • Til dagligt arbejder jeg på Videncenter for Sårheling, hvor jeg blandt andet kirurgisk fjerner patologiske tatoveringer
  • Jeg er medlem af Dansk Selskab for Sårheling (DSFS), hvor jeg også er bestyrelsesmedlem siden 2018 og bruger en del tid på foredrag og undervisning

Jeg har tidligere deltaget i ECTP (European Congress on Tattoo and Pigment Research), hvor jeg har holdt foredrag, og jeg har undervist læger i kirurgisk fjernelse af tatoveringer.

Jeg har desuden bidraget til to internationale bøger med kapitler omhandlende: “ Tattoo complaints and complications: diagnosis and clinical spectrum.” og ”Surgical Treatment of Tattoo Complications”.

Forsikring & Pension

Sabrina Jægerstrøm

Forsikringsmægler

– Honestus & Partners

Kontakt mig på Sabrina.Jaegerstrom@honestus.dk eller ring til mig på mobil: 2223 1917 for at booke et møde eller få mere information om, hvordan jeg kan hjælpe jer med jeres forsikringsbehov.

Hvem er Sabrina Jægerstrøm?

Vi har fået Sabrina til at lave denne præsentation af sig selv:

Jeg er Sabrina Jægerstrøm, og er forsikringsmægler med over 10 års erfaring i forsikringsbranchen. 

Med en baggrund i både skønheds- og forsikringsindustrien har jeg opnået en unik forståelse for mine kunders behov og udfordringer.

Som forsikringsmægler arbejder jeg som en uvildig rådgiver og mægler mellem jer og forsikringsselskaberne.

Min rolle er at identificere og skræddersy forsikringsløsninger, der passer til jeres specifikke behov og budget, samt at forhandle på jeres vegne for at sikre de bedste vilkår.

Jeg specialiserer mig især i forsikringsløsninger til kosmetiske virksomheder og forstår de særlige risici og udfordringer, I står over for. Med min ekspertise og dedikation er jeg her for at sikre, at I får den rette dækning og rådgivning, som I har brug for, for at beskytte jeres forretning.”

Pensionsmægler

Michael Storm Frandsen

Pensionsmægler

www.honestus.dk

Hvem er Michael Storm Frandsen

Vi har fået Michael til at lave denne præsentation af sig selv:

Syntes du også pension kan være svært?

Jeg hedder Michael Storm Frandsen og er uvildig pensionsmægler.

Jeg har 15 års erfaring fra den finansielle branche og min fornemste opgave er, at
oversætte pension til konkrete anbefalinger på helt almindeligt dansk.

Som Pensionsmægler sidder jeg på samme side af bordet som jer og finder den bedste
løsning, rabatter og tilskud på tværs af pensionsselskaberne.

Vi sørger for at både virksomhed og ansatte er dækket rigtigt ind samt, at I får det højest forventede resultat på jeres opsparing – uden at gå på kompromis med jeres tryghed.
 
I samarbejde med Sabrina har vi fundet meget fornuftige løsninger til jeres branche i forhold til hvad der ellers eksisterer af aftaler – så om I har pension i forvejen eller overvejer at få det så er i naturligvis meget velkomne til at tage fat i mig for, at få en uforpligtende analyse af jeres muligheder.

Det er en STOR glæde at vi har indgået et samarbejde med Kosmetika.dk

Sammen står vi alle stærkere

Det betyder at vi kan tilbyde alle vores medlemmer en Plus Profil med 50% besparelse:

(Normalpris 795 kr.)

Kosmetika.dk er en platform hvor kunder (forbrugerne af vores behandlinger) nemt kan tjekke samt finde landets registrerede kosmetiske klinikker og kosmetiske tatovører – og holder de ulovlige ude. Læs mere om kosmetika og dine fordele her.

Er du interesseret, kan du kontakte Gitte Balsby (info@kosmetisktatovoer.dk) eller Kosmetika (info@kosmetika.dk) oplyse dit medlems- eller TATO-nr., hvorefter du modtager en rabatkode der udløser halv pris

www.kosmetika.dk  findes den populære funktion “Tjek Kosmetisk Tatovør“.

Dén såvel som de mange saglige artikler om kosmetiske behandlinger, tiltrækker 16.000 nysgerrige brugere hver måned. 

Dette er et effektivt initiativ for kundesikkerhed, som vi kærligt opfordrer vores medlemmer til at blive en del af. Altid uden binding

Advokat

Hvem er Henrik Skoglund?

Advokat Henrik Skoglund startede FV Advokatfirma i 2017.

Før Henrik blev advokatfuldmægtig, var han jurastuderende på et kontor med speciale i personskadeerstatning. Her bistod han med forberedelsen af udenretlige personskadesager.

Efter at være bleven færdiguddannet brugte Henrik den første del af sin advokatkarrierer på særligt fast ejendom og bistand til ejerledet selskaber.

Undervejs begyndte han at føre retssager inden personskadeerstatning og særligt fejlbehandlingssager, men flere personskadesager kom til, og en del af klienterne var dem, han tidligere havde hjulpet som jurastuderende.

I dag beskæftiger Henrik sig med en blanding af Fast Ejendom, bistand til ejerledet virksomheder og personskadeerstatning.

Henrik er erfaren i procedure og har typisk mellem 60- 75 igangværende retssager.